NextGen jury 2024

Voorzitster Loubna Tallal

"Een rasechte GenZ'er dat graag een brug wilt bouwen tussen jongeren en bedrijven."

Role. Loubna is de founder van Malahima Agency, een storytelling agentschap dat zich vooral verdiept in interne communicatie en Employer Branding. Voordien was Loubna sinds 2016 actief op het middenveld bij verschillende non-profitorganisaties rond jeugd en onderwijs. De jeugdsector heeft ze nooit volledig kunnen loslaten waardoor ze nu een spreker en consultant is rond GenZ.  Ze spreekt vooral over de jongere generatie op de werkvloer en hoe bedrijven relevant kunnen blijven als werkgever. Ze hoopt zich hier verder in te verdiepen en vooral te blijven leren rond de toekomst van werk en HR 

Mantra. Ideas don't come out fully formed. They only become clear as you work on them. You just have to get started. 

Growth Mindset. Onze omgeving heeft een grote invloed op ons. Ik omring me bewust met mensen die positief in het leven staan en door middel van hun werk graag andere mensen helpen, aangezien positiviteit mijn rode draad in het leven is. Daarnaast pik ik veel op van anderen en omring ik me met mensen vanuit verschillende expertises, leeftijdsgroepen, etc... Hierdoor leer ik veel over mezelf. Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, aangezien we hierdoor vaak geconfronteerd kunnen worden met onze tekortkomingen/werkpunten. Uiteraard hoort dit erbij; zelfontwikkeling begint eenmaal vanuit bewustwording.

One more thing. Ik ben een introvert die graag netwerkt.  

Connect. LinkedIn

NextGen juryleden 2024

Andreas De Ridder EEA 2024 nextgen jury

"Een goedlachse teamplayer en papa van 2."

Role. Head of Customer & Co-founder bij Gus Foods, een bedrijf dat slimme koelkasten inzet als kleine winkeltjes met verse, Belgische producten voor bedrijven en hun werknemers.

Mantra. Perfection is the enemy of progress.

Growth Mindset. De kracht van compounding: probeer sneller kleine stappen te zetten in de juiste richting in plaats van grote sprongen voorwaarts. Zo is het makkelijker om bij te sturen en minder pijnlijk om te falen. Dat houdt steek in zowel privé als professionele context (maar daarmee zeg ik niet dat het makkelijk is).

One more thing. Wanneer mensen mij zeggen dat ze met zekerheid weten wat hun passie is en wat ze willen in hun leven, ben ik een beetje jaloers (maar ook sceptisch). Zelf heb ik geen idee, maar zoek ik naar wat me nu voldoening geeft. En dat is oké (denk ik)!

Connect. LinkedIn

Benjamin Pierre EEA 2024 nextgen jury

"A sportive nerd, eager to learn new ways of working together and always putting the team's interest before his."

Role. I am a data engineer within a fintech (Discai) trying to make the world a better place by fighting against financial crime and by ensuring everyone finds a trustworthy comfort zone at work.

Mantra. "You only get what you give". The easiest way to be grateful for what you receive is by gratefully giving people the best version of yourself.

Growth Mindset. I believe in people more than in objectives, as I believe in values more than in results. In my opinion, the only way to fit in this picture is by giving people the best I can be, while ensuring they have the space, the environment and the opportunity to let their inner seed grow. By putting people first, I tend to realize how much they help me mature in my day-to-day life and how much their experiences are full of surprises and learnings. Giving them the opportunity to shine is the easiest way to shadow learn and become a better person, in a joyful and happy place.

One more thing. I can't help but enjoying life while making stupid jokes.

Connect. LinkedIn

Emma Vandepitte EEA 2024 nextgen jury

"Een gedreven HR professional die steeds vooruit wil en altijd op zoek is naar manieren om haar kennis en visie te verruimen!"

Role. Een kleine 2 jaar werkzaam als Recruitment Consultant bij Hudson, waar wij ook assessment en development centers organiseren. Daarnaast ook een enthousiast lid van het innovation team binnen Hudson!

Mantra. Ask yourself: what would I do if I weren't afraid? And then go do it! Wanneer iets mij aanspreekt/triggert, probeer ik de sprong te wagen ook al voel ik mij nog niet 100% klaar. 

Growth Mindset. Ik probeer altijd in mijn achterhoofd te houden dat je weinig écht fout kan doen. Probeer en lukt er iets niet meteen, beschouw het dan als een leeropportuniteit. Feedback en een constructieve dialoog vind ik dan ook erg waardevol om mijn (zelf)kennis en visie te verruimen. Verder omring ik mij graag met geëngageerde mensen die verschillende perspectieven en ervaringen hebben omdat dit steeds een kans is om verder te groeien. Daarom ben ik ook heel blij om deel uit te maken van de NextGen Jury!

One more thing. In mijn vrije tijd trek ik graag mijn loopschoenen aan en geniet ik van de natuur. Daarnaast ben ik net zo enthousiast om de vele restaurants en lunchspots te ontdekken in het bruisende Antwerpen.    

Connect. LinkedIn

Jelle Van Impe EEA 2024 nextgen jury

"Entrepreneurial believer that change is a good thing, because innovation never came from accepting the status quo."

Role. Founder Studaro 

Mantra. The best way to change the future is to create it.

Growth Mindset. Because no one else does, we will'' Studaro represents a movement dedicated to reshaping the future for students, young graduates and companies, ultimately shaping our collective future. 

One more thing. If you can't learn something new every day, teach something new every day.

Connect. LinkedIn

Margo Lejeune EEA 2024 nextgen jury

"Ik ben een doelgerichte, enthousiaste confidant met veel sociale empathie en tact."

Role. : Ik studeer Human Resources Management aan de UCLL. Deze opleidingsonderdelen geven mij niet alleen een mooie basis van hoe een bedrijfsstructuur- en cultuur in elkaar zit, maar ook hoe een bedrijf succesvol kan zijn op de arbeidsmarkt en in de HR-cyclus. 

Mantra. Set your goals high. Quit thinking what's wrong. Start thinking what's right. Love a little more. Hate a little less. You have no idea what you're capable of doing.

Growth Mindset. Geef niet op en communiceer op een assertieve manier. Je kan slagen, maar ook falen. Ik bekijk obstakels als leerervaringen en kansen om sterker te worden. Doorzettingsvermogen is the key to succes. Tevens is assertief communiceren een essentieel aspect. Indien je dit onder de knie hebt, kan je op een duidelijke en respectvolle manier je gedachten en behoeften uiten. Hieruit ontstaan verschillende positieve gevolgen zoals het bevorderen van effectieve samenwerkingen, misverstanden vermijden en een gemeenschappelijke doelstelling bereiken. Ik probeer dit zo goed mogelijk toe te passen. Ik bied telkens een luisterend oor aan en ik geef mensen de ruimte om hun gedachten te kunnen uiten zodat we daarna samen naar een oplossing kunnen zoeken.

One more thing. Voor geschiedenisweetjes kan je ook bij mij terecht.

Connect. LinkedIn.

Melissa Balcaen EEA 2024 nextgen jury

"Een goedlachs en optimistisch persoon die niet goed stil kan zitten."

Role. Als Reward consultant bij PwC adviseer ik klanten omtrent verschillende HR-topics, zoals performance management, competency management, job architecture en well-being. 

Mantra. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Growth Mindset. Ik geloof erin dat alles wat op ons pad komt, ons een stukje dichter brengt bij wie we zijn en wie we kunnen worden. Het draait voor mij echt om zaken in perspectief te plaatsen. Uitdagingen zijn er om bij te leren, om geconfronteerd te worden met jezelf en om nog een betere versie te worden van jezelf. 

One More Thing. Na het werk kan je me terugvinden in de keuken of me buiten aantreffen met mijn loopschoenen aan. 

Connect. LinkedIn

Mira Claessen EEA 2024 nextgen jury

"Als een teamspeler straal ik optimisme uit, ben ik leergierig en creatief van aard en probeer ik het beste in anderen naar boven te brengen."

Role. Talent & Development Expert bij Port of Antwerp-Bruges.

Mantra. Vul niet in voor anderen, maar luister.

Growth Mindset. Blijf niet in je hokje zitten, maar volg je nieuwsgierigheid. Neem dit vast en verdiep je erin, tot je volledig voldaan bent, en klaar bent om je volgende nieuwsgierigheid te volgen. Maak je onderweg een fout? Daar leer je van!

One more thing. Ik voel me goed in de sneeuw, op een tennisplein, met een wandelschoen aan of op café. Ontmoet ik je daar?

Connect. LinkedIn

Rabia Sibel Burgu EEA 2024 nextgen jury

"Ik ben een jonge onderneemster uit Antwerpen met een passie voor mensen en technologie."

Role. Oprichtster van Jora Group, actief als HR freelancer met veel ambitie en passie. Ik help bedrijven shiften naar een modern HR beleid met oog op mens en data.

Mantra. Be the change you want to see in the world (and don’t be afraid to break the cycle).

Growth Mindset. Bekijk zaken vanuit een positieve en kritische blik. Stel jezelf in vraag en reflecteer. Wanneer je zaken vanuit opportuniteiten aanpakt in plaats van obstakels, ga je creatiever hiermee. En ik probeer steeds een betere versie van mezelf te worden.

One more thing. Ik ben altijd benieuwd naar hoe technologie ons leven verder zal beïnvloeden. Van betere (werk)tools tot AI. Ik geloof erin dat deze zaken dienen om het makkelijker te maken, met de nodige trail en error weliswaar.

Connect. LinkedIn

Thierry Marien EEA 2024 nextgen jury

"Eeuwige optimist, Antwerpenaar, passionate HR professional, sportfanaat, verloofd, pluspapa. (in no particular order 😉)"

Role. Head of HR @ Pàu.

Mantra. You miss 100% of the shots you don’t take.

Growth Mindset. In mijn groeimindset vind ik kracht in het volgen van mijn passies, maar erken ik ook de waarde van het 'nu'. Het is een balans tussen streven naar mijn doelen en genieten van het moment, wetende dat groei niet alleen in toekomstige successen ligt, maar ook in het waarderen van het heden.

One more thing. 2024 is het jaar dat ik mijn partner eindelijk 'mijn vrouw' zal kunnen noemen; er is niets waar ik meer naar uitkijk.

Connect. LinkedIn

Wout Cordier EEA 2024 nextgen jury

"Een joviale, sociale jonge man die graag zijn best doet voor zichzelf en de mensen rond hem."

Role. Student Human Resources Management, klasambassadeur, studentenvertegenwoordiger. 

Mantra. "The idea is to die young as late as possible" - Ashely Montagu 

Growth Mindset. Niet bang zijn om hulp te vragen wanneer iets niet lukt. Vroeger was ik te koppig om hulp te vragen aan mensen, maar om te groeien moest ik die koppigheid achter mij laten. 

One more thing. Niet vergeten dat al de keuzes die je maakt 50/50 zijn en dat alle keuzes die anderen maken dat ook zijn. Neem het jezelf of de mensen rond jou dus niet kwalijk wanneer ze fouten maken en wees niet jaloers wanneer ze succes hebben. 

Connect. LinkedIn

Wie zat er in de NextGen Jury van 2020?