Organisaties tot 50 werknemers

STATIK

IT-agency Statik was één van de gelukkigen. Zij mochten de spits afbijten en als eerste hun employee engagement case pitchen aan onze experten en millennials.

LEES MEER

Yuki / Visma

Deze Antwerpse KMO stuurde twee enthousiaste, door-Yuki-gebeten dames om hun case voor te leggen. Naar hun zeggen bieden ze het beste boekhoudpakket én beste werkplek.

Organisaties van 50 tot 500 werknemers

NTTData

Multinationaal informatietechnologieservice- en adviesbedrijf NTTData schreef zich bij de Employee Engagement Awards in voor de categorie 50 tot 500 werknemers. Beleef de (vaar)route die elke nieuwe medewerker voorgeschoteld krijgt.

AE

Het IT-bedrijf AE met als specialisatie het integreren van business & IT , nam deel aan de Employee Engagement Awards in de categorie van 50 tot 500 werknemers. Zelfs tijdens de pandemie hebben ze ingezet op nog meer transparantie qua communicatie en lanceerden ze tal van initiatieven op basis van de input van hun medewerkers.

Teamleader

Ook vanuit de Genste hoek kwamen er heel wat inschrijvingen binnen voor de Employee Engagement Awards. Één van hen was deze SaaS Scale-up Teamleader.

InThePocket

Digital Production Studio InThePocket twijfelde niet om zich in te schrijven voor de Employee Engagement Awards. Voor hen zit engagement verwerkt in de ganse life-cycle van een medewerker.

LEES MEER

Organisaties +500 werknemers

G4S

De experten en jongerenjury kreeg een uitgebreid employee engagement case ingezonden door het uiterst enthousiaste team van bewakingsfirma G4S. Hun inschrijving viel bij de Employee Engagement Awards binnen de grootste categorie, met meer dan 500 werknemers.

Gumption

Het consortium Gumption twijfelde niet om zich in te schrijven voor de Employee Engagement Awards. Met hun snelgroeiende ecosysteem proberen ze al enige tijd steevast te investeren en innoveren in medewerkersbetrokkenheid.

WIJ WILLEN MEEDOEN MET ONS BEDRIJF!