Organisaties tot 50 werknemers

Marbles

Allround communicatiebureau Marbles was één van de zeven gelukkigen. Zij mochten de spits afbijten en als eerste hun employee engagement case pitchen aan onze experten en millennials.

LEES MEER

Basisschool GO! Klimop

Het was voor de juryleden een complete verrassing om Basisschool GO! Klimop tussen de Employee Engagement Awards inschrijvingen te vinden. De school verraste hen meer dan positief en legde een mooie case voor.

Organisaties van 50 tot 500 werknemers

24Plus

Customer care center 24plus schreef zich bij de Employee Engagement Awards in voor de categorie 50 tot 500 werknemers. 24Plus biedt administratieve en niet-commerciële ondersteuning aan hun klanten.

LACO

Het IT-consultancy bedrijf LACO met als specialisatie data intelligence nam deel aan de Employee Engagement Awards in de categorie van 50 tot 500 werknemers. Doorheen de jaren heeft LACO al verschillende projecten op poten gezet omtrent employee engagement.

Komma Board

Ook vanuit Mechelse hoek kwamen er inschrijvingen binnen voor de Employee Engagement Awards. Één van hen was het IT-consultancy bedrijf Komma Board. Reeds zes jaar lang zet het leidinggevend team zich vol passie in om hun medewerkers zowel persoonlijk als in hun job te laten groeien.

Organisaties +500 werknemers

Accent Jobs

De experten en jongerenjury kreeg een uitgebreid employee engagement case ingezonden door het uiterst enthousiaste team van uitzendkantoor Accent Jobs. Hun inschrijving viel bij de Employee Engagement Awards binnen de grootste categorie, die met meer dan 500 werknemers.

TVH

Material handling bedrijf TVH twijfelde niet om zich in te schrijven voor de Employee Engagement Awards. Met hun internationale organisatie proberen ze al enige tijd steevast te investeren en innoveren in medewerkersbetrokkenheid.

LEES MEER
WIJ WILLEN MEEDOEN MET ONS BEDRIJF!