NextGen jury 2020

Dit is de NextGen lichting van 2020: twaalf jonge professionals die tijdens de tweede ronde van de Employee Engagement Awards de bedrijven onder de loep hebben genomen. Bij de verdedigingsronde moesten de kandidaat-bedrijven aantonen of ze aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generatie.

Luka Bresseel (voorzitter)

Luka Bresseel

Met een vers diploma marketing, business management op zak zal Luka de jongerenjury leiden. Tijdens zijn stage bij Port of Antwerp in de marketingafdeling heeft hij een eerste gevoel voor het bedrijfsleven ontwikkeld. Hij is gepassioneerd door ondernemen en reizen. Tijdens zijn studie is hij begonnen met het opzetten van een startup die dit najaar wordt gelanceerd. Luka staat ambitieus in het leven en dit volgens de quote “Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”

Marie-Elaine Clarysse

Marie-Elaine Clarysse

We rise by lifting others. Met deze mindset is Marie-Elaine Clarysse sinds 2019 actief als Management Trainee bij de KION Group in Duitsland. Na haar studies burgerlijk ingenieur ging ze deze uitdaging enthousiast aan met de focus op persoonlijke groei en op het inspireren van anderen. Marie-Elaine hecht veel waarde aan het stimuleren van ontluikende talenten door het creëren van een motiverende bedrijfscultuur. Als jurylid hoopt ze haar steentje bij te dragen aan Employee Engagement door ondernemingen met deze synergie in de spotlights te zetten. 

Mathias Celis

Mathias Celis

Mathias kan zichzelf vice-wereldkampioen in de acrobatische gymnastiek noemen. Hij combineerde zijn masteropleiding organisatiepsychologie met topsport en startte doorheen zijn studententijd reeds twee bedrijven op waarmee hij de link legt tussen technologische innovatie, automatisatie, marketing en gedragspsychologie (Ad Astra industries & Arte media Pro). In 2019 won hij de ondernemerswedstrijd Expedition DO! (UGent) en werd hij finalist voor de prijs van student-ondernemer van het jaar 2020.

Vanaf september zal deze ambitieuze duizendpoot zijn startups combineren met een doctoraat in de gedragseconomie.

Sofie Gutermann

Sofie Gutermann

In 2019 behaalde Sofie Gutermann een Master Sociaal-Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met, als kers op de taart, een gepubliceerde masterproef rond vrouwelijk ondernemerschap. Bijkomend volgde ze een Master in Human Resources Management aan Antwerp Management School. In haar vrije tijd was Sofie gedurende drie jaar lang leiding bij de scouts. Daarnaast engageerde ze zich ook binnen de studentenraad van AMS. Sofie is een leergierig en gedreven persoon die houdt van een uitdaging. Op dit moment is Sofie opzoek naar een eerste leerrijke HR-uitdaging.

Mathias Daeseleire

Mathias Daeseleire

Hi, mijn naam is Mathias Daeseleire. Op dit ogenblik volg ik een management traineeship bij ORMIT en ben ik tewerkgesteld bij het bedrijf Vincotte als business analyst. Bij ORMIT volg ik een Multi-Company traineeship welke me helpt in mijn zoektocht naar mijn ideale job fit. Doorheen mijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen heb ik drie prachtige jaren beleefd bij de studentenorganisatie SINC, die ondernemerschap bij studenten in Antwerpen wil stimuleren.

Verder heb ik in samenwerking met de voetbalclub K. Beerschot VA, een studenteninitiatief opgestart genaamd: Beerschot Student Community, met als doel studenten, de club en haar partners te verenigen.

Katrien Roziers

Katrien Roziers

Katrien is Employer Branding Lead en Talent Recruiter bij The Master Labs. Door het creëren van de juiste belevingen streeft ze naar duurzame betrokkenheid binnen de organisatie. Tijdens haar studies arbeids- en organisatiepsychologie aan KU Leuven en een eerste werkervaring deed ze reeds ervaring op binnen het domein van rekrutering en selectie en employer branding bij verschillende bedrijven. Daarnaast blijft ze op de hoogte van de laatste trends binnen de hr wereld door het volgen van cursussen, het luisteren van podcasts en het lezen van interessante artikels. 

Lucas Honshoven

Lucas Honshoven

Leergierig en een gedreven mindset zijn zaken die ik toegeschreven krijg. Zo ben ik als student-zelfstandige in digitale marketing begonnen tijdens mijn Bachelor Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool. Tijdens mijn stage bij BossData werd het duidelijk hoe waardevol een goede samenwerking is om out of the box te denken en uitdagingen aan te pakken. Nu ondersteun ik verschillende projecten binnen Duval Union op het gebied van Martech. Met een grote passie voor sport merk ik ook dat die mindset zich weerspiegelt op het werk.

Charlotte Olijslagers

Charlotte Olijslagers

Charlotte studeerde in 2018 af als socioloog gespecialiseerd in arbeid en organisatie. Nu werkt ze als starter bij de studiedienst van Cevora, het opleidingscentrum dat bedienden van het Paritair Comité (PC) 200 opleidt voor de beroepen van de toekomst. Dagelijks verdiept ze zich in vraagstukken rond de arbeidsmarkt, HR en levenslang leren om zo collega's en klanten verder te helpen met interessante informatie, cijfers, whitepapers en artikels.

Mattias Losoli

Mattias Losoli

De enthousiaste en inspirerende Mattias Losoli ontdekte tijdens zijn studies als Burgerlijk Ingenieur, zijn passie voor het ondernemerschap. Op zijn jonge leeftijd heeft hij al een stevige weg afgelegd. Zo is hij in 2018 verkozen tot CEO for One Month, gaf hij zijn eigen TEDx talk: “Je passie ontdekken? Heel simpel!” en richtte hij vorig jaar de start-up Talk To C op waar hij gedreven werknemers helpt  om hun maximale potentieel te bereiken. Zijn levensmissie? Mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden!

Dagmar Van Gucht

Dagmar Van Gucht

Als pas afgestudeerde bedrijfspsycholoog is Dagmar gepassioneerd door all things HR en zet ze momenteel haar eerste “echte” stappen in het HR-werkveld. Na ervaringen als student-recruiter bij VIO interim & HR (nu SD Worx Staffing Solutions), student-HR generalist bij Newtec en Talent Acquisition Intern bij de Belgische scale-up Showpad, is ze momenteel bij deze laatste aan de slag als People Operations Specialist. Het is haar persoonlijke missie er mee voor te zorgen dat alle Showpadders ‘empowered’ zijn om het beste van zichzelf te kunnen geven op de werkvloer.

Damien Van der Avoort

Damien Van der Avoort

Als recent afgestudeerde master in de industriële wetenschappen, heeft Damien in de voorbije jaren verschillende studentenjobs gehad. Hij heeft hierbij regelmatig van het bedrijfsleven kunnen proeven en heeft een goede basis van ervaringen aangelegd. Als huidige studentenjob is hij Capability Engineer bij i.Revitalise, een jonge start-up actief in de circulaire economie, die een B2B deelplatform aanbiedt voor high-tech industriele assets. Zijn volgende uitdaging is een master op Vlerick Business School in Brussel die hij in het komende jaar zal starten.

Ben Van Gool

Ben Van Gool

Na een middelbare schoolcarrière op het Xaveriuscollege en een bacheloropleiding Marketing op de Karel de Grote-Hogeschool, is de 20-jarige Ben Van Gool helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Tijdens zijn stage bij Friendship kreeg hij reeds een voorproefje van de Marketingwereld die hem erg fascineert. Naast zijn interesse voor marketing, houdt Ben zich ook graag bezig met voetbal, tennis en het coachen van jongeren. Deelnemen aan de jongerenjury ziet Ben als een leuke opportuniteit om zijn kennis te verruimen.