NextGen jury 2021

Hier stellen we graag de NextGen jury 2021 voor. Deze jury bestaat uit dertien ambitieuze young starters die tijdens de tweede ronde van de Employee Engagement Awards de cases stevig onder de loep zullen nemen. Bij de verdedigingsronde zullen de kandidaat-bedrijven moeten aantonen of ze aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generatie.

nextgen

Katrien Roziers (voorzitter)

Katrien is HR Lead bij The Master Labs. Door het creëren van de juiste belevingen streeft ze naar duurzame betrokkenheid binnen de organisatie. Tijdens haar studies arbeids- en organisatiepsychologie aan KU Leuven en een eerste werkervaring deed ze reeds ervaring op binnen het domein van rekrutering en selectie en employer branding bij verschillende bedrijven. Daarnaast blijft ze op de hoogte van de laatste trends binnen de hr wereld door het volgen van cursussen, het luisteren van podcasts en het lezen van interessante artikels.

jeroen poels

Role. CEO & Founder bij Deltaworx. Op 18-jarige leeftijd startte ik mijn eigen bedrijf. Ik zag de mogelijkheid om studenten (destijds vrienden en leeftijdsgenoten) aan een baan te helpen en zo (relevante) werkervaring op te doen. Van de dag nog steeds de belangrijkste doelstelling van het bedrijf.

MantraAge is just a number on a passport.

Growth Mindset. Academisch gezien is het enigste dat ik geleerd heb, dat studeren mij niet interesseerde. Tijdens mijn studenten jaren ben ik al snel bezweken voor de verleiding om voor mezelf te gaan werken

One more thing. Ik ben een fanatiek wintersportliefhebber & duiker, en een grote fan van de vele genoegens en uitdagingen die het leven te bieden heeft.

Connect. LinkedIn

bert vanderbeken

RoleIk werk als Junior Account Manager bij Realdolmen. Mijn taak bestaat erin om nieuwe business aan te leveren waar mijn gespecialiseerde collega’s het hierna van mij overnemen.

Mantra A goal without a plan is just a wish.

Growth Mindset. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik sales wou doen. Ik heb om die reden altijd studentenjobs gedaan die zich situeren binnen de sales. Ook nu bij Realdolmen probeer ik zoveel mogelijk ervaringen op te doen alsook daarbuiten. Ik ben veel bezig met vrijwilligerswerk en neem leidinggevende functies op om zo later zelf goed leiding te kunnen geven. 

One more thing. Ik kijk ernaar uit om samen met de collega’s er een fijne editie van te maken en bedrijven te belonen voor hun HR beleid anno 2021. 

Connect. LinkedIn

charlotte van gilsen

RoleInnovative Marketing Manager bij DUVAL UNION Innovative Marketing.

Mantra. “Opportunities multiply as they are seized.” - Sun Tzu.

Growth Mindset. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om op de hoogte te blijven van de constante evolutie van marketingtrends en deze te integreren in mijn werk. Door het behalen van certificaten en het volgen van blogs, webinars, podcasts en trendwatchers zoals Scott Galloway en Herman Konings probeer ik mee te zijn met de nieuwste marketingtrends.
Ook ben ik ervan overtuigd dat de Employee Engagement Awards me heel wat gaan bijbrengen en een toegevoegde waarde zullen zijn op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

One more thing. Ik hou enorm veel van reizen en vooral van het ontdekken van nieuwe culturen. Zo is Azië en meer specifiek India één van mijn favoriete plaatsen ter wereld.

Connect. LinkedIn

max clemens

Role. Ik werk bij Officient waar ik kmo's adviseer omtrent digitalisatie van harde hr processen. 

MantraSucces is het vermogen om keer op keer te falen, zonder daarbij het enthousiasme te verliezen. 

Growth Mindset. Ik smijt mezelf altijd volledig. Ofwel maak je zoveel mogelijk impact, ofwel begin je er beter niet aan. Zowel m.b.t. werk, sporten, papa zijn of pizza eten.  

One more thing. Ik haal m'n energie uit het enthousiasme van mensen die ik help, door middel van het inzetten van technologie. Kijk er enorm naar uit om geïnspireerd te worden door bedrijven die het beste uit hun medewerkers weten te halen.

Connect. LinkedIn

luka bresseel

RoleIk ben de oprichter en zaakvoerder van OKONO, een keto-vriendelijke voedingsmerk.

Mantra“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”

Growth Mindset. Ik ben al van jongs af aan een grote voorstander om uit je comfortzone te stappen en zo als persoon te groeien. Deze award show zorgt er voor dat wij onze ongezoete mening kunnen geven omtrent de cases maar hier tegelijkertijd ook iets uit leren.

One more thing. Ik had de eer om als voorzitter van de Next Gen Jury op te treden tijdens de eerste editie van de Employee Engagement Awards. Vandaag geef ik die fakkel met plezier door aan Katrien om er een geslaagde editie van te maken!

Connect. LinkedIn

nikki goossens

RoleIk werk sinds 2021 als HR Business Partner bij Artes Roegiers waarin ik volledig in een mannenwereld terecht kwam, heerlijk! Ik ben enerzijds verantwoordelijk voor de werving & selectie en anderzijds is het mijn taak om geregeld de temperatuur te meten op de werven. Met andere woorden moet ik ervoor zorgen dat alle Artes-medewerkers steeds goed gezind komen werken. Op termijn is het de bedoeling om de Employer Branding volledig op punt te stellen. 

MantraDoe wat je wilt! Hoe zotter, hoe beter! 

Growth Mindset. Ik werd al sinds mijn studietijd tegengehouden door mentoren die niet 'vollenbak' geloofde in mijn kunde, tot op het punt dat zelf begon te twijfelen. Toch heb ik steeds beetje bij beetje een stap voorruit gezet wat nu resulteert in 3 behaalde diploma's en na 1.5 jaar werkervaring een functie kunnen veroveren als HR Business Partner. Deelnemen als jury voor de Employee Engagement Awards is nu al een kers op de taart voor 2021. 

One more thing. Na de werkuren en exclusief corona-tijden, ben ik vaak te vinden in het gezelligste café van Antwerpen: Café Baron @ Marnixplaats.

Connect. LinkedIn

marie smekens

RoleNextGen jury van de Employee Engagement Awards 2021 en student aan de Hotelschool den Haag. 

MantraWhether you think you can or you think you cannot, you are always right.

Growth Mindset. Mijn mantra is tevens mijn visie op persoonlijke groei en ontwikkeling. Elke dag tracht ik de juiste vragen te stellen en kritisch te leren van zij die mij inspireren. Ik geloof tevens sterk in de groei van mijn netwerk.

One more thing. Ik ga steeds heel positief door het leven. Ook in het moeilijke jaar 2020 heb ik er steeds voor gezorgd niet op te geven en elke dag geluk en ‘joy’ na te streven.

Connect. LinkedIn

annelies costers

RoleMede oprichter van The Kalepa Group een KU Leuven spin-off & gastdocent aan verschillende internationale business schools waaronder KU Leuven, KEDGE Business School en TIAS Business School.

MantraBeautiful things are hard to attain.

Growth Mindset. Als partner van The Kalepa Group heb ik als doel organisaties te inspireren en te helpen bij het implementeren van een customer experience strategie om hen zo te laten groeien en zichzelf verbeteren. Daarnaast leef ik zelf met een levenslang leren mindset zodat ik ook persoonlijk blijf groeien.

One more thing. Geen academische ivoren toren voor mij. Ik probeer zo veel mogelijk wetenschappelijke kennis over te dragen naar de bedrijfswereld. Ik ben heel benieuwd hoe ik in de Next Gen Jury een asset kan zijn. 

Connect. LinkedIn

renke lambert

RoleVanaf mijn start bij Lyreco Benelux probeer ik zowel onze toekomstige als onze huidige werknemers de best mogelijke werkervaring te geven. Voorheen als corporate recruiter en nu als People & Culture Officer. 

MantraWie veel lacht, krijgt later rimpels op de juiste plaats! 

Growth Mindset. Vergelijk je niet met anderen. Vergelijk je met jezelf van gisteren. Ik probeer zoveel mogelijk bij te leren aan de hand van Webinars, boeken, gesprekken en nieuwe uitdagingen zowel op als naast het werk. Daarnaast hou ik ervan om mij te omringen met mensen waarvan ik kan leren op verschillende vlakken en die me (onrechtstreeks) telkens opnieuw uitdagen in mijn eigen ontwikkeling.

One more thing. Tijdens mijn middelbare carrière heb ik reeds mijn generatie mogen vertegenwoordigen in het jongeren parlement.  

Connect. LinkedIn

julius schelstraete

RoleStudent arbeids- en organisatiepsycholgie aan de KU Leuven (2de Master)

MantraYou do not really understand something unless you can explain it to your grandmother.

Growth Mindset. Continu leren en het continu openstaan voor nieuwe leerervaringen. Het is met deze attitude dat ik onze onafhankelijke TED event organisatie heb opgericht - onder de mantra ‘Spreading ideas worth spreading’ - en het is ook deze attitude die centraal staat zowel binnen mijn eerste werkervaring bij Proximus, als in mijn wekelijkse podcast gesprekken. Volgende leeruitdaging? De employee engagement awards.

One more thing. Ik ben verslaafd aan podcasts, lees en schrijf graag, en een van mijn favoriete bieren draagt (toevallig?) dezelfde naam als mij.

Connect. LinkedIn

tom husson

RoleCo-founder & Managing Partner van Humain. Daarnaast ben ik host van de podcast: the impact billionaires.

MantraCreate clarity, choose joy. 

Growth Mindset. Ik probeer een boek per week te lezen en heb een regel waarbij ik dagelijks in iets probeer te “falen”. Bovendien ga ik het huis niet uit zonder te mediteren.

One more thing. Ik heb 2 jaar gereisd voor ik aan mijn studies ben begonnen & gaf verschillende keynotes waaronder een Ted Talk & op hetzelfde podium met sir Richard Branson & Antonío Guterres (UN Sec-Gen).

Connect. LinkedIn

nabil bazsaz

Role. Ik ben People Partner bij Telenet met een focus op o.a. talent acquisition binnen een organisatie die bezig is met een agile transformatie.

MantraEen dag niet geleerd is een dag niet geleefd.

Growth Mindset. De enige die je een beperking kan opleggen ben jezelf. Ik geloof dan ook dat iedereen over genoeg capaciteiten beschikt om zichzelf te transformeren tot de beste versie van zichzelf. Ik lees graag en schrijf ook graag over allerhande topics rond personal development, career management en HR.

One more thing. Het was nooit relevanter dan vandaag om volledig in te zetten op employee engagement. Er staan ons uitdagende tijden te wachten maar de organisaties die volledig de kaart van hun werknemers trekken zullen als winnaars uit de bus komen. Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren als jurylid om deze organisaties te erkennen voor hun inspanningen.

Connect. LinkedIn

Registreer je organisatie
Wie zat er in de NextGen Jury van 2020?