NextGen jury 2023

Voorzitster Katrien Roziers

Katrien is HR Lead bij The Master Labs. Door het creëren van de juiste belevingen streeft ze naar duurzame betrokkenheid binnen de organisatie. Tijdens haar studies arbeids- en organisatiepsychologie aan KU Leuven en een eerste werkervaring deed ze reeds ervaring op binnen het domein van rekrutering en selectie en employer branding bij verschillende bedrijven. Daarnaast blijft ze op de hoogte van de laatste trends binnen de hr wereld door het volgen van cursussen, podcasts en interessante artikels. Katrien is al voor de derde keer voorzitster van de NextGen jury!

NextGen juryleden 2023

Role. Digital marketeer bij IT-bedrijf Spikes 

Mantra. Every delay has its blessing. Soms zijn we zo druk in de weer en sprinten we van hier naar daar, terwijl er ook schoonheid vervat zit in geduld en wachten. 

Growth Mindset. Ik heb al van jonge leeftijd de keuze gemaakt om mezelf niet te beperken; om kansen te creëren en ook te grijpen. Om niet bang te zijn om hulp te vragen of om niet bang te zijn tout court. Om mensen te ontmoeten en echt te luisteren. Om te kalibreren, mijn rugzak aan te vullen en terug op pad te gaan. 

One more thing. Ik zorg er steeds voor dat ik op nieuwe plekken beland en nieuwe mensen ontmoet door mezelf uit mijn comfortzone te pushen. En dat werpt zijn vruchten af! Aanrader! 

Connect. LinkedIn

Role. Ik ben freelancer en zaakvoerder van 2-Collab. Ik geef ondersteuning en advies aan bedrijven bij het structureren en uitwerken van hun cultuur, teams, tools, projecten & processen. Dit met het oog op groei, toegevoegde waarde, samenwerking en lange termijn resultaten.

Mantra. Dare to question today's status quo to be a day ahead tomorrow.

Growth Mindset. Durf zaken in vraag te stellen, actie(s) te nemen en je te laten inspireren. Ik ben ervan overtuigd dat dit je laat groeien als persoon en leidt tot een cultuur waar gezonde resultaten geboekt worden.

One more thing. Ik hou van snelheid. Als ik dingen zie bewegen en er stappen gezet worden, krijg ik extra energie.

Connect. LinkedIn

Role. Als diensthoofd Communicatie bij stad Oudenaarde ben ik verantwoordelijk voor het intern en extern communicatiebeleid. Samen met mijn collega's schrijven we elke dag aan een sterk verhaal rond onze dienstverlening.

Mantra. Een belangrijke reminder in zowel mijn professioneel als persoonlijk leven is 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan', een uitspraak over uit je comfortzone stappen, onbevangenheid en durven ervoor gaan. 

Growth Mindset. Stilstaan is achteruitgaan - ik ga steeds op zoek naar nieuwe ervaringen en kansen om bij te leren. Ik ben altijd wel een of andere podcast aan het beluisteren of een boek aan het lezen om mij verder te verdiepen over een bepaald onderwerp. Inspiratie en motivatie haal ik onder andere uit samenwerkingen met collega's, want hoe sterk je individuele strategie of aanpak ook is: alleen win je nooit van een sterk team.

One more thing. Ik ben fan van authentieke verhalen en no-nonsense communicatie. Het is voor mij dan ook erg belangrijk dat inzetten op medewerkersbetrokkenheid oprecht aanvoelt. Een organisatie doet het niet omdat het moet, maar omdat ze voor 100% gelooft in de kracht en de talenten van haar medewerkers. 

Connect. LinkedIn

Role. Ondernemer en positive impact marketeer bij mijn eigen bedrijf Better World Marketing.

Mantra. Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik zal het wel kunnen. - Pippi Langkous  

Growth Mindset. Ik ben nu in een fase van mijn leven waar ik voel enkel te kunnen groeien in dingen die me gelukkig maken omringd door mensen die me veilig doen voelen. Daarnaast vind ik het zooo belangrijk om veilige en liefdevolle omgevingen te creeëren voor anderen. Love is the answer baby! 

One more thing. Werknemers en werkgevers moeten morele ambities hebben. Als werknemers voelen dat ze de wereld beter maken door hun job, zullen ze meer betrokken zijn. 

Connect. LinkedIn

Role. Employee Experience Specialist bij Showpad.

Mantra. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Growth Mindset. Ik hou ervan om continu bij te leren en te experimenteren (vooral door boeken en podcasts), en ben ervan overtuigd dat de beste dingen buiten onze comfort zone gebeuren. Doe eens gek en probeer eens iets nieuws!😊

One more thing. Ik ben een voorvechter van co-creatie mét je mensen, en meer simpliciteit, plezier, en innovatie in Employee Experiences.

Connect. LinkedIn.

Role. Account Manager @ Inetum-Realdolmen & Voorzitter HR Advisory Board Aquafin NV.

Mantra. Be Kind. Always. People will Remember.

Growth Mindset. Elke dag met ambitie naar de wereld kijken en vooral volhouden in alles wat je doet.

One More Thing. Zelf heb ik geen HR-achtergrond. Ik ben afgestudeerd in Marketing met specialisatie sales. Dat maakt dat ik vanuit een iets andere bril naar HR kijk wat het nog extra boeiend maakt. 3 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Employee Engagement & dat is het moment dat ik een extra passie heb ontdekt. Nog steeds vind ik het énorm boeiend om naar HR-uitdagingen te kijken & hier oplossingen voor te bedenken. Impact hebben vind ik fantastisch en dat kan absoluut door met HR topics bezig te zijn & het uiteindelijk beter te maken voor werknemers.

Connect. LinkedIn

Role. Ik werk als software engineer bij Bank Van Breda waar ik zowel aan functionele als technische projecten werk.

Mantra. Tijd is een mens zijn kostbaarste bezit.

Growth Mindset. In alles wat ik doe leer ik graag bij. Nieuwe hard en soft skills ontwikkelen op het werk of erbuiten vind ik enorm leuk en uitdagend. Zo heb ik na mijn studies TEW gekozen om on the job en met externe opleidingen een omscholing te doen tot software engineer. Daarnaast heb ik zowel op het werk als erbuiten evenementen bijgewoond rond zelfontwikkeling en connecteren met mensen. Tot slot probeer ik in de privésfeer eveneens steeds bij te leren. Zo heb ik recent een sportdiëtist bezocht om meer informatie te krijgen over de ideale voedingsmix voor de sporten die ik beoefen.

One more thing. Mijn 1ste dan in het judo heb ik behaald toen ik 17 was. Het is een ontzettend mooie en respectvolle sport die me nog altijd nauw aan het hart ligt, maar waarvan ik spijtig genoeg iets te veel blessureleed had.

Connect. LinkedIn

Role. Ik ben de founder van Malahima Agency, een storytelling agentschap. We bieden copywriting, schrijfbegeleiding en consultaties aan in verband met jouw Story Brand.

Mantra. "Small acts of kindness have a huge impact." We weten niet wat er achter elk gezicht schuilt, dus wees aardig voor iedereen en glimlach. We hebben geen idee hoe een klein gebaar iemands dag kan opfleuren.

Growth Mindset. Onze omgeving heeft een grote invloed op ons. Ik omring me bewust met mensen die positief in het leven staan en door middel van hun werk graag andere mensen helpen, aangezien positiviteit en 'acts of service' mijn rode draad is in het leven. Daarnaast pik ik veel op van anderen en omring ik me met mensen vanuit verschillende expertises, leeftijdsgroepen, etc... Ik leer dan ook veel over mezelf. Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, aangezien we hierdoor ook vaak geconfronteerd worden met onze tekortkomingen/werkpunten. Uiteraard hoort dit erbij, zelfontwikkeling begint eenmaal vanuit bewustwording. 

One more thing. Ik ben een introvert dat graag netwerkt. Een rare combinatie, maar het werkt! 

Connect. LinkedIn

Role. Ik ben net gestart als Junior HR Business Partner bij Hyphen (deel van Dixon & Company).  

Mantra. Be open and kind, remain present, choose yourself, practice gratitude.  

Growth Mindset. Creeër de beste versie van jezelf en stap uit je comfortzone. Maar geniet ondertussen van het pad dat je bewandelt. Dit is de growth mindset die ik probeer toe te passen in mijn leven. Leer en ontdek nieuwe dingen om te groeien en jezelf beter te leren kennen maar geniet ook van het onderweg zijn. We zijn ons vaak niet bewust van de weg die we reeds hebben afgelegd en zien niet hoe de kleine dingen de grootste impact hebben. Maar ook: mindset matters, routine matters, consistency matters. Het komt niet vanzelf natuurlijk 🙂. 

One more thing. Ik hoop in mijn loopbaan nog meer te kunnen groeien op zowel individueel als professioneel vlak. Talentontwikkeling en flow ervaren op het werk zijn topics die mij enorm boeien! Weet je niet wat doen in het weekend? Dan ben ik ben altijd te vinden voor een leuke dansavond. 

Connect. LinkedIn

Role. Ik werk als HR Consultant voor de KMO afdeling van SD Worx. Ik ondersteun en adviseer onze klanten over HR-gerelateerde vragen.

Mantra. Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten zoveel meer te beleven valt.

Growth Mindset. Mijn mantra geeft al een stukje mijn growth mindset weer, maar ook het gezegde “als je niets doet, kan je niets verkeerd doen” is heel passend. Ik ben van jongs af aan altijd gestimuleerd geweest om nieuwe dingen te proberen en ondernemend te zijn, en daar horen fouten of foute beslissingen maken uiteraard ook bij. Echter, het is enkel door die nieuwe dingen te doen en die fouten te maken, dat je leert en dus groeit. Ook in mijn professionele leven probeer ik ondernemend te zijn, nieuwe kansen te benutten en elke dag verder te groeien.

One more thing. HR consultant by day, foodie by night. Als je opzoek bent naar lekkere en hippe adresjes in het Antwerpse, mag je me altijd contacteren!

Connect. LinkedIn

Pia Potargent NextGen jury Employee Engagement Awards 2023

Role. Sinds september 2022 werk ik als consultant bij Widen Advisory. Widen Advisory verleent consultancy advies aan klanten om hun organisatie opnieuw vorm te geven en te ondersteunen in organisatie design, belonings-, functie classificatie- en talent projecten. Samen werken we toe naar een nieuwe organisatie vorm waar kosten worden gereduceerd en het menselijk potentieel wordt gemaximaliseerd. 

Mantra. Follow your values as lights in the dark. Trust me, they’ll bring you where you have to be.

Growth Mindset. Stay open minded, the other always knows something you don’t. 

One more thing. Nieuwe mensen leren kennen geeft mij energie. Dus wie je ook bent of wat je ook doet, wil je connecteren of een babbeltje doen? Aarzel niet om mij aan te spreken, wie weet word jij mijn volgende coffee date!

Connect. LinkedIn

Role. Als corporate communicatiespecialiste bij de Lab9 Group ontferm ik me over de interne en externe communicatie. Met een open feedbackcultuur, een transparant communicatiebeleid en kennisuitwisseling op alle niveau's streven we ernaar om onze medewerkers, maar ook onze klanten op een heel menselijke manier te betrekken bij de missie en de visie van ons bedrijf.  

Mantra. I was once told I could speak any dream into existence, and I haven’t been able to shut up about them ever since.

Growth Mindset. Mezelf uitdagen, mensen verbinden en mijn kennis delen. Dat is wat ik altijd al graag gedaan heb, en communicatie speelt daar voor mij steeds een centrale rol in. Ik heb daarom ook een enorme drive om binnen mijn vakgebied te leren wat er te leren valt en mijn eigen vaardigheden continu te blijven ontwikkelen. Mijn collega's weten dat ik graag naar de bigger picture kijk, dat ik geen schrik heb om af en toe de status quo in vraag te stellen, en dat er in mijn hoofd 24 uren op 24 een creatieve ideeënmolen draait.

Connect. LinkedIn

Wie zat er in de NextGen Jury van 2020?