NextGen jury 2022

Hier stellen we graag de NextGen jury 2022 voor. Deze jury bestaat uit twaalf ambitieuze young starters die tijdens de tweede ronde van de Employee Engagement Awards de cases stevig onder de loep zullen nemen. Bij de verdedigingsronde zullen de kandidaat-bedrijven moeten aantonen of ze aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generatie.

NextGen Jury 2022
Katrien Roziers

Katrien Roziers (voorzitster)

Katrien is HR Lead bij The Master Labs. Door het creëren van de juiste belevingen streeft ze naar duurzame betrokkenheid binnen de organisatie. Tijdens haar studies arbeids- en organisatiepsychologie aan KU Leuven en een eerste werkervaring deed ze reeds ervaring op binnen het domein van rekrutering en selectie en employer branding bij verschillende bedrijven. Daarnaast blijft ze op de hoogte van de laatste trends binnen de hr wereld door het volgen van cursussen, het luisteren van podcasts en het lezen van interessante artikels.

Role. Ik ben trots om part of the Deloitte family te zijn en werk intern als Talent Manager bij het Risk Advisory team. Daar help ik bruggen bouwen tussen onze medewerkers- en organisatiestrategie.

Mantra. If you can dream it, you can do it. All you’ve got to do is turn around and say: “Watch me!".

Growth Mindset. Ik geniet er van te (blijven) leren van iedereen rondom mij. Expertise en ideeën delen, verder bouwen op elkaars successen, leren uit fouten (en opnieuw proberen 😉), anderen motiveren en inspireren, my cup of tea! Als jurylid hoop ik dus vooral heel veel te kunnen geven, maar ook opnieuw wat puzzelstukjes aan mijn eigen puzzel toe te voegen.

One more thing. If you love your job, you will never have to work a day in your life - amen! Het is een van mijn persoonlijke ambities om mee te bouwen aan een wereld waarin zoveel mogelijk mensen dit kunnen ervaren.

Connect. LinkedIn

Role. Ik ben aan de slag bij Arvesta als HR Business Partner voor onze Business Unit Retail.

Mantra. Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan - Pippi Langkous.

Growth Mindset. Wees nieuwsgierig, daag jezelf uit en durf paden te bewandelen die nog onbekend zijn. Het is pas door het te proberen en misschien eens tegen een muur te bosten, dat je jezelf nog beter leert kennen.

One more thing. Tijdens het middelbaar kreeg ik de kans om een mini-onderneming uit de grond te stampen met een aantal medestudenten. Zo lanceerden wij ‘Second Guess’, een tweedehands kledingwinkel in een caravan die van locatie tot locatie ging. Een leerrijke periode waar ik reeds in aanraking kwam met heel wat bedrijfsprocessen, waaronder HR.

Connect. LinkedIn

Role. Ik heb 3 jaar geleden Talk To C mee opgericht. Onze missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden én bedrijven te helpen een omgeving te creëren waar hun mensen die versie van zichzelf kunnen zijn. Daarnaast ben ik data analyst bij de ACA Group, waar ik bedrijven begeleid op het pad naar een data-driven cultuur.

Mantra. Wees altijd leergierig. Zie iets wat je niet begrijpt als een opportuniteit om op ontdekkingstocht te gaan, en niet als hindernis.

Growth Mindset. Ik geloof enorm in verantwoordelijkheid nemen voor je eigen groei. Ik ben iedere dag bezig met persoonlijke ontwikkeling, en ga een stevige uitdaging dan ook niet uit de weg. Daarnaast geloof ik niet in blind specialisme. Alleen door met een generalistische blik naar de wereld te kijken, zal je van de enorme rijkheid aan ervaringen die voor jou beschikbaar zijn kunnen proeven.

Connect. LinkedIn

Role. Student Master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid.

Mantra. What moves you, makes you -> iets wat jou aanzet tot actie of jou raakt vanbinnen laat zien waarom jij bent wie je bent.

Growth Mindset. Samen staan we sterker. Als mens zijn we in staat om enorme mooie prestaties neer te zetten, maar dit gebeurt zelden of nooit alleen. Ik probeer steeds het beste in mezelf naar boven te halen om zo samen met anderen betekenisvolle momenten te creëren en samen te groeien tot de beste versie van onszelf.

One more thing. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat werken een ongelooflijk leuke ervaring kan zijn.

Connect. LinkedIn

Role. Ik verbind talenten en bedrijven met elkaar. Uw bedrijf naar het volgende niveau tillen kan alleen met het juiste talent aan boord. Ik help zowel bedrijven als talenten naar dat volgende niveau. Ik verbind talent.

Mantra. Authencity over everything. I Follow my values as lights in the dark. My potential is limitless, my commitment to myself is unbreakable.

Growth Mindset. Ik ben verslaafd aan het worden met het creëren van de beste versie van mezelf. Ik vergelijk mezelf met wie ik gisteren was. Ik ben mijn enigste competitie. Ik neem het heft in eigen handen door continu te leren, experimenteren en open te staan voor nieuwe leerervaringen. Ik daag graag mezelf en anderen voortdurend uit. In de wereld van HR is niets zo blijvend als verandering. Ik zie het dan ook als een persoonlijke uitdaging om op de hoogte te blijven van de constante evolutie van trends en deze te integreren in mijn werk.

One More Thing. Naast het lezen en schrijven van HR-gerelateerde topics houd ik me in mijn vrije tijd bezig met mijn andere passie: Sport!

Connect. LinkedIn

Role. Go-To-Market Manager bij Dripl.

Mantra. You miss 100% of the chances you don't take.

Growth Mindset. Strive for progress, not for perfection.

One more thing. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de mensen rondom mij in m'n werkomgeving graag met mij samenwerken. En ik ben er zeker van dat alle werkgevers manieren kunnen vinden om hetzelfde te doen, maar dan voor hun organisaties. Enorm benieuwd welke inzendingen ik mee zal mogen beoordelen.

Connect. LinkedIn

Input your text in this area

Input your text in this area

Role. Ik ben Co-founder van Foodm en vooral verantwoordelijk voor sales, marketing & HR. Alles voor, over en met mensen.

Mantra. Als je nooit probeert, zal je nooit weten waartoe je in staat bent.

Growth Mindset. Ik geniet ervan om mij te omringen met mensen waarvan ik kan leren of die mij uitdagen. Ik kick erop om elke keer sterker te worden door hen.

One more thing. Voor ik aan mijn huidige start-up begon, had ik al eens van het ondernemerschap geproefd. Doordat ik alleen was en omdat covid een extra isolerend effect met zich meebracht, ben ik mezelf snel tegengekomen. De kracht van een team werd mij dan pas echt duidelijk.  

Connect. LinkedIn

Input your text in this area

Role. Ik werk als Management Trainee bij Baloise Insurance. Gedurende 2 jaar neem ik vier verschillende rollen en trajecten op van telkens 6 maanden.

Mantra. Hard work beats talent, when talent doesn't work hard. Met doorzettingsvermogen en een flinke portie goesting kan je bergen verzetten.

Growth Mindset. Ik ben ervan overtuigd dat uit elke situatie zowel resultaat als leermomenten te putten valt. Door altijd bewust te zijn van de daadwerkelijke uitdaging en de context waar deze zich in bevindt, kom ik met een pragmatische blik altijd tot mogelijke scenario's. Door mindful te zijn dat elke situatie een unieke kans is om bij te leren en een verschil te kunnen maken, ben ik ook beter in staat om die unieke leermomenten te herkennen en aan te grijpen.

One more thing. Ondanks dat ik qua opleiding een Master in HRM afrondde, ben ik niet actief binnen het directe HR-domein. Dit stelt mij in staat om zowel vanuit het HR-perspectief, als vanuit het 'business' perspectief naar de verschillende initiatieven te kijken.

Connect. LinkedIn

Role. Binnen Protime adviseer ik kmo’s m.b.t. het optimaliseren van hun tijdregistratie- en personeelsplanning.

Mantra. Either you run the day or the day runs you!

Growth Mindset. Ik heb doelen nodig in mijn leven (professioneel en privé).
Lange termijn, maar vooral ook korte termijn doelen die me wakker en gedreven houden.
En als ik mag kiezen val ik deze doelen in groep aan. Want laat ons eerlijk, succes vieren aan de eindmeet proeft beter dan er in je eentje staan!

One more thing. Ik ben geïntrigeerd door hoe technologie ons als mens beïnvloed (en zal beïnvloeden). Dat gaat van hoe Spotify ondertussen bepaalt wat ik van muziek beluister tot hoe de metaverse een deel van onze toekomst wordt. Super interessante onderwerpen om je in te verdiepen!

Connect. LinkedIn

Registreer je organisatie
Wie zat er in de NextGen Jury van 2021?