Wendy Vermoesen.

Partner bij Yambla een digitaal platform dat organisaties ondersteunt bij het innoveren door middel van gezamenlijke innovatie.

Wendy Vermoesen Coach Employee Engagement Awards

BIOGRAFIE.

Role. Customer Success Manager bij Yambla, die bedrijven ondersteunt en inspireert bij het creëren van succesvolle online samenwerkende innovatiecommunity's en het betrekken van alle medewerkers bij innovatie.

Belief. Je bent nooit te klein om indruk te maken. Eén idee of gesprek kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Ik ben ervan overtuigd dat vooruitgang het resultaat is van een gezamenlijke inspanning van vele mensen samen, elke dag opnieuw.

People Person. Ik geloof in het vooruit betalen, het goed doen voor anderen en het doorgeven van vonken van inspiratie op alle mogelijke manieren. Door anderen te helpen groeien, groeien we onszelf.

STEM ambassador. Ik ben een voorstander van bèta/techniek (Science Technology Engineering and Mathematics) met een focus op vrouwen. Iedereen laten participeren in bèta/techniek is de enige weg naar een duurzame toekomst. We moeten garanderen dat niemand technologie als een barrière ervaart, maar als een enabler om hun doelen en dromen te realiseren.

Innovation Catalyst. Bij Yambla geloven we dat innovatie een gezamenlijke inspanning is. De betrokkenheid van medewerkers is een katalysator voor gezamenlijke innovatie en vice versa. Door medewerkers met de kracht om te innoveren in staat te stellen om te innoveren, worden ze nog grotere ambassadeurs, omdat ze weten dat hun ideeën een verschil maken.

Connect. LinkedIn.

Registreer je organisatie