Loubna Tallal.

Een Creatieve Generalist met verschillende interesses, maar toch heb ik mijn hart verloren in Storytelling en Community Building.

Loubna Tallal NextGen Employee Engagement Awards

BIOGRAFIE.

Role. Ik ben de founder van Malahima Agency, een storytelling agentschap. We bieden copywriting, schrijfbegeleiding en consultaties aan in verband met jouw Story Brand.

Mantra. "Small acts of kindness have a huge impact." We weten niet wat er achter elk gezicht schuilt, dus wees aardig voor iedereen en glimlach. We hebben geen idee hoe een klein gebaar iemands dag kan opfleuren.

Growth Mindset. Onze omgeving heeft een grote invloed op ons. Ik omring me bewust met mensen die positief in het leven staan en door middel van hun werk graag andere mensen helpen, aangezien positiviteit en 'acts of service' mijn rode draad is in het leven. Daarnaast pik ik veel op van anderen en omring ik me met mensen vanuit verschillende expertises, leeftijdsgroepen, etc... Ik leer dan ook veel over mezelf. Dit is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, aangezien we hierdoor ook vaak geconfronteerd worden met onze tekortkomingen/werkpunten. Uiteraard hoort dit erbij, zelfontwikkeling begint eenmaal vanuit bewustwording. 

One more thing. Ik ben een introvert dat graag netwerkt. Een rare combinatie, maar het werkt! 

Connect. LinkedIn https://www.linkedin.com/in/loubna-t-12831623b/

Deelnemen?

Registreer je organisatie