Conny Vandendriessche.

Godmother van HR in België en daarbuiten.

Conny Vandendriessche Expert jurylid

BIOGRAFIE.

Role.  Formeel bekend als de Godmother van HR in België en daarbuiten. Oprichter van House of HR - Stella P - We Are Jane. Rolmodel voor elke ondernemende vrouw op aarde. Sterke driedubbele D-gelovige: Droom. Durf. Doen.

Belief. Ik heb de mooiste baan ter wereld: mensen helpen om dezelfde passie in hun werk te vinden als ik.

Growth Mindset. Ik heb altijd de kans gehad om omringd te worden door mensen die mij hebben aangevuld. Die dezelfde passie en ondernemersgeest deelden. Ik leerde DIM denken - Denk in Mogelijkheden - wat mij nog steeds dagelijkse kansen, nieuwe connecties en vreugde brengt.

CSR. Ik geloof sterk in het omarmen van elk talent en het stimuleren van vreugde in hun leven. We zijn er erg trots op dat we ons project Jobroad hebben - we helpen gedetineerden te re-integreren in onze maatschappij door hen te helpen een baan te vinden. Graag kondigen we ons project aan bij House of HR - Baanbrekende werkgever dat hybride werken, mentale zorg en groenere mobiliteit voor onze medewerkers ondersteunt. 

One more thing. Houd in gedachten - mensen zijn het nieuwe goud. Behandel ze dus als een echt stuk goud, met zorg - bewondering en vol steun.

Connect. LinkedIn.

Deelnemen?

Registreer je organisatie