Sabine Gekiere.

Talent Partner bij People Believers. Meer dan 20 jaar HR ervaring bij o.a. McDonalds.

Sabine Gekiere jurylid Employee Engagement Awards

BIOGRAFIE.

Role. Als talent partner match ik geëngageerde HR freelancers met mooie opdrachten bij bedrijven. In mijn vorige lange loopbaan als HR Director bij McDonald’s was employee engagement en experience al één van mijn stokpaardjes, hetgeen ik nu ook toepas: tevreden HR freelancers leiden tot tevreden klanten. Ik ben nl. een sterke believer van de onmiskenbare en met HR data aantoonbare positieve impact van geëngageerde, betrokken en gemotiveerde medewerkers op klanttevredenheid en bijgevolg op de bedrijfsresultaten. Zeg maar EX komt voor CX.

Mantra.
Acknowledge people
Allow them to be who they are
Give them the opportunity to develop
Truly involve them
Recognize them
And …
They will move mountains with you


Growth Mindset. In mijn loopbaan heb ik steeds kansen gekregen en genomen om vooruit te gaan, door te groeien en me verder te blijven ontwikkelen. Belangrijkste hierbij is de attitude, skills kunnen worden aangeleerd. Hire for attitude, train for skills. Ook nu nog blijf ik geïnteresseerd en leer ik elke dag bij want stilstaan is achteruitgaan.

One more thing. Behandel je medemens zoals je zelf wil behandeld worden. Respect, waardering, empathie, authenticiteit, oprechtheid en goede communicatie zijn ontzettend belangrijk in elke relatie. Daarom staat HR bij mij voor Human Relations (en niet Resources).

Connect. LinkedIn.

Deelnemen?

Registreer je organisatie