Ronald Everaert.

Voorzitter van Herculean Alliance Dubai, meer dan 30 jaar actief als CEO in middelgrote en grote ondernemingen, Voorzitter in verschillende Belgische bedrijven.

BIOGRAFIE.

Role. Het bedrijfsmanagement opbouwen, adviseren, uitdagen en versterken door ondersteunende raad en sterke adviezen te geven en begeleiden.

Mantra. Ik geloof in de kracht van sterke teams en betrokken medewerkers: alleen kun je het dromen, samen kun je het waarmaken.

Growth Mindset. Omdat ik altijd de jongste was op een bepaald functieniveau, kreeg ik de opportuniteit om van anderen te leren en telkens een stapje verder te gaan, gedreven door een sterke klantgerichtheid. Vandaag ben ik niet meer de jongste, maar geef ik graag mijn ervaring door aan de nieuwe verantwoordelijken. Ik hou ervan om betere resultaten te bereiken samen met het management van de verschillende bedrijven waar ik ook in de Raad van Bestuur zetel. Ik probeer te stimuleren, niet te sturen, hun creativiteit uit te dagen, te motiveren, aan te moedigen en hun uitvoering te ondersteunen. Ik heb een master en MBA behaald in administratieve wetenschappen, vervolgens heb ik executive programma's gevolgd in Zweden, Zwitserland en Chicago. Ik heb werkervaring in het bankwezen, was CEO in een verkoopmaatschappij van een producent van roestvrij staal, CEO van een verzekeringsmaatschappij, CEO van een netwerkintegrator actief in meer dan 20 landen, CEO van een biotech bedrijf. Vandaag nog steeds actief in 5 Raden van Bestuur MVO. Voordat de naam zelfs maar bestond, steunde ik organisaties die mensen met verschillende sociale behoeften hielpen. Ik was bijvoorbeeld actief lid van de Koning Boudewijn Stichting. 

One more thing. Zowel Inge als Yves werkten voor Telindus, een ICT-integrator, ik had het genoegen hun CEO te zijn.

Connect. LinkedIn // Facebook

Ronald Everaert
Registreer je organisatie