Nikki Goossens.

Als je mij voor de eerste keer spreekt ga je snel denken 'amai, die heeft een grote mond', maar in realiteit heb ik een klein hartje! 

BIOGRAFIE.

Role. Ik werk sinds 2021 als HR Business Partner bij Artes Roegiers waarin ik volledig in een mannenwereld terecht kwam, heerlijk! Ik ben enerzijds verantwoordelijk voor de werving & selectie en anderzijds is het mijn taak om geregeld de temperatuur te meten op de werven. Met andere woorden moet ik ervoor zorgen dat alle Artes-medewerkers steeds goed gezind komen werken. Op termijn is het de bedoeling om de Employer Branding volledig op punt te stellen. 

Mantra. Doe wat je wilt! Hoe zotter, hoe beter! 

Growth Mindset. Ik werd al sinds mijn studietijd tegengehouden door mentoren die niet 'vollenbak' geloofde in mijn kunde, tot op het punt dat zelf begon te twijfelen. Toch heb ik steeds beetje bij beetje een stap voorruit gezet wat nu resulteert in 3 behaalde diploma's en na 1.5 jaar werkervaring een functie kunnen veroveren als HR Business Partner. Deelnemen als jury voor de Employee Engagement Awards is nu al een kers op de taart voor 2021. 

One more thing. Na de werkuren en exclusief corona-tijden, ben ik vaak te vinden in het gezelligste café van Antwerpen: Café Baron @ Marnixplaats.

Connect. LinekdIn

nikki goossens
Registreer je organisatie