NextGen jury 2022

Alle vorige juryleden zijn het erover eens: Deel uitmaken van de NextGen jury is een leerrijke en onvergetelijke ervaring. En het is een super aanwinst voor uw netwerk als beginnende professional.

We zijn op zoek naar jonge starters die gebeten zijn door hetzelfde als wij: namelijk people. Samen met de experten jury, de kandidaten en coaches willen we het vraagstuk rond employee engagement kraken.

Ondernemers, hr aficionado's, sales professionals, studenten, geeks,...: ze zijn allemaal de revue gepasseerd. En het is de dynamiek tussen de juryleden die het zo boeiend maakt.

Dien uw kandidatuur in vóór vrijdag 28 januari. Tegen half februari laten we iets weten!

Katrien Roziers (voorzitster)

Katrien is HR Lead bij The Master Labs. Door het creëren van de juiste belevingen streeft ze naar duurzame betrokkenheid binnen de organisatie. Tijdens haar studies arbeids- en organisatiepsychologie aan KU Leuven en een eerste werkervaring deed ze reeds ervaring op binnen het domein van rekrutering en selectie en employer branding bij verschillende bedrijven. Daarnaast blijft ze op de hoogte van de laatste trends binnen de hr wereld door het volgen van cursussen, het luisteren van podcasts en het lezen van interessante artikels.

Wie is Katrien?
Wie zat er in de NextGen Jury van 2020?