Nabil Bazsaz.

Ik ben een atypische HR-professional met een passie voor het ontwikkelen van talent. Mijn doelstelling is om bij te dragen aan een inclusieve organisatie waar iedereen zichzelf gewaardeerd voelt.  

BIOGRAFIE.

Role. Ik ben People Partner bij Telenet met een focus op o.a. talent acquisition binnen een organisatie die bezig is met een agile transformatie.

Mantra. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.

Development. De enige die je een beperking kan opleggen ben jezelf. Ik geloof dan ook dat iedereen over genoeg capaciteiten beschikt om zichzelf te transformeren tot de beste versie van zichzelf. Ik lees graag en schrijf ook graag over allerhande topics rond personal development, career management en HR.

One more thing. Het was nooit relevanter dan vandaag om volledig in te zetten op employee engagement. Er staan ons uitdagende tijden te wachten maar de organisaties die volledig de kaart van hun werknemers trekken zullen als winnaars uit de bus komen. Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren als jurylid om deze organisaties te erkennen voor hun inspanningen.

Connect. LinkedIn

nabil bazsaz
Registreer je organisatie