Marc Bresseel.

Oprichtende partner van Duval Union - het opbouwen en uitbouwen van een netwerk van expertisecentra van alles wat met marketing en communicatiestrategie & -uitvoering te maken heeft tot organisatorisch leiderschap. Hij maakt deel uit van het Global leadership team.

BIOGRAFIE.

Role.  Oprichtende partner van Duval Union - het opbouwen en uitbouwen van een netwerk van expertisecentra van alles wat met marketing en communicatiestrategie & -uitvoering te maken heeft tot organisatorisch leiderschap.

Mantra. Ik geloof dat het onmogelijk is om een geweldig leven te hebben tenzij het een zinvol leven is - en het hebben van een zinvol werk is daar een groot deel van. En dat is alleen mogelijk als je je waarden leeft, de relaties met anderen waardeert en samen impact creëert.  Ten slotte: wees aardig.

Growth Mindset. Ik heb ooit literatuur gestudeerd en ben begonnen in de IT-industrie. Ik heb me elk jaar van de 25 jaar in een internationale bedrijfscarrière bij IBM, Microsoft en IPG gestrekt. Ik vond het leuk om te werken met en te leren van de slimste en vriendelijkste mensen in veel landen. Nu heb ik plezier in het werken met jonge ondernemers. Het leven is een doos chocolaatjes.

CSR. Persoonlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt vele vormen aan. Ik probeer dat zeer pragmatisch en actiegericht te maken als het gaat om het ondersteunen van gezondheid en goede eerlijke voeding, onderwijs, inclusie en gelijkheid.

One more thing. Ik heb het geluk dat ik een biologisch onderhouden olijvenveld in Zuid-Frankrijk kan beheren. Het is mijn directe lijn naar de natuur, een mix tussen oude traditionele technieken en modern denken; en de oogst is een combinatie van zen en leuke sociale connectie met vrienden en familie.

Connect. LinkedIn

marc bresseel
Registreer je organisatie