Lien De Vos.

BIOGRAFIE.

Role. Als corporate communicatiespecialiste bij de Lab9 Group ontferm ik me over de interne en externe communicatie. Met een open feedbackcultuur, een transparant communicatiebeleid en kennisuitwisseling op alle niveau's streven we ernaar om onze medewerkers, maar ook onze klanten op een heel menselijke manier te betrekken bij de missie en de visie van ons bedrijf.

Mantra. I was once told I could speak any dream into existence, and I haven’t been able to shut up about them ever since.

Growth Mindset. Mezelf uitdagen, mensen verbinden en mijn kennis delen. Dat is wat ik altijd al graag gedaan heb, en communicatie speelt daar voor mij steeds een centrale rol in. Ik heb daarom ook een enorme drive om binnen mijn vakgebied te leren wat er te leren valt en mijn eigen vaardigheden continu te blijven ontwikkelen. Mijn collega's weten dat ik graag naar de bigger picture kijk, dat ik geen schrik heb om af en toe de status quo in vraag te stellen, en dat er in mijn hoofd 24 uren op 24 een creatieve ideeënmolen draait.

Connect. LinkedIn

Lien De Vos
Registreer je organisatie