Leen Van Landeghem.

personeelsmanager bij 24+

BIOGRAFIE.

Role. Personeelsmanager bij 24+, het customer care center van KBC in de warme schoot van VAB-groep en exclusieve dienstverlener voor KBC België. Gepassioneerd door mensen, groepsdynamiek en groei. Master in Psychology, Master in Nuchterheid. Geen hoogdravend en flou gepraat voor mij maar wel een focus op de essentie in een eerlijke en menselijke boodschap.

Mantra. Ik word elke dag verbluft door de kracht van een groep gepassioneerde en getalenteerde mensen. Door een solide basis van betrokkenheid, goesting, een positieve mindset en open communicatie zetten we als bedrijf grote stappen. Ik koester de diversiteit binnen onze groep en weet dat iedereen vanuit zijn of haar sterkte een waardevolle bijdrage levert aan de groei. We putten energie uit elkaar en staan sterk als team. Daar ben ik erg fier op.

Growth Mindset. Wees bang en ga toch door. Creëer een bedrijfscultuur waar het ok is om jezelf te zijn, te proberen en te mislukken. Springen en toch vallen? Alleen al door vertrouwen te geven aan je mensen, help je ze om terug op te staan, sterker te worden en te groeien. Adem. Relativeer en neem afstand. Ook ikzelf word meegesleept in de madness van elke dag maar probeer af en toe stil te staan bij de groei die ik al samen met mijn fantastische collega’s heb doorgemaakt. Stap voor stap.

One more thing. Handel en beslis met zorg voor de ander. Iedereen strijdt een eigen strijd. Erken en respecteer dat.

Connect. LinkedIn

Leen Van Landeghem
Registreer je organisatie