Jonas Vandendijk.

BIOGRAFIE.

Role. Ik verbind talenten en bedrijven met elkaar. Uw bedrijf naar het volgende niveau tillen kan alleen met het juiste talent aan boord. Ik help zowel bedrijven als talenten naar dat volgende niveau. Ik verbind talent.

Mantra. Authencity over everything. I Follow my values as lights in the dark. My potential is limitless, my commitment to myself is unbreakable.

Growth Mindset. Ik ben verslaafd aan het worden met het creëren van de beste versie van mezelf. Ik vergelijk mezelf met wie ik gisteren was. Ik ben mijn enigste competitie. Ik neem het heft in eigen handen door continu te leren, experimenteren en open te staan voor nieuwe leerervaringen. Ik daag graag mezelf en anderen voortdurend uit. In de wereld van HR is niets zo blijvend als verandering. Ik zie het dan ook als een persoonlijke uitdaging om op de hoogte te blijven van de constante evolutie van trends en deze te integreren in mijn werk.

One More Thing. Naast het lezen en schrijven van HR-gerelateerde topics houd ik me in mijn vrije tijd bezig met mijn andere passie: Sport!

Connect. LinkedIn

Jonas Vandendijk
Registreer je organisatie