Johan Driessens.

CEO, serial entrepreneur en oprichter van het employer branding bureau Oddball (formerly known as Branded.Careers), Djobby en Thribebuilders.

BIOGRAFIE.

Role.  CEO, serial entrepreneur en founder van het employer branding agency Oddball (formerly known as Branded.Careers), Djobby en thribebuilders. In mijn geval staat CEO voor Chief Enthusiasm Officer. In 2011 schreef ik een lees-en-doe-boek ‘Enthousiaster leven in 5 dagen’ waarin ik met voorbeelden en praktijk oefeningen uitleg hoe je enthousiaster, gelukkiger en kwalitatiever kan leven aan de hand van het S.M.I.L.E. principe!

Belief.The experience is the marketing: als je een goede beleving organiseert voor medewerkers en klanten, dan zorgt dat automatisch voor (employer) marketing. Zorg ervoor dat je focust op ‘the moments that matter’ zo kan je als werkgever, leverancier of partner het verschil maken!

Growth Mindset. Je krijgt altijd maar één kans om een eerste indruk te maken, dus zorg dat die eerste indruk ‘spot on’ is! Hoe je één ding doet representeert hoe je alles doet. Als professional is het belangrijk om altijd de beste versie van jezelf te zijn, alleen zo kan je blijven groeien. Vergeet niet dat elk touchpoint je hebt met een (toekomstige) medewerker of prospect/klant zich vertaald in je brein naar een herinnering.

CSR. Ik vond het ook een hot topic voor CSR een hot topic om zijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Sommigen zeggen wel al eens het volgende over mij: “Superman by day, entrepreneur by night.” Zo kan je me ook regelmatig in ziekenhuizen vinden waar ik verkleed als superman de zieke kindjes entertaint. Het goede doel ‘Bring a Smile’ steun ik al jaren op heel veel verschillende manieren. Ik geef ook zijn medewerkers de kans om tijdens hun werkuren bij te dragen aan dit goede doel.

One more thing. Ik geef ook regelmatig lezingen en workshops tijdens events. Zeker sinds zijn erkenning als emerging employer brand leader op de world employer branding day in 2018, word ik overal ter wereld gevraagd ! Heb je nog nooit de kans gehad om me aan het werk te zien? Neem dan hier een kijkje.

Connect. LinkedIn

johan driessens
Registreer je organisatie