Johan Dekens.

Director, lid van het Executive Committee bij P&V Group. Hij is verantwoordelijk voor de culturele transformatie binnen de groep.

Johan Dekens Jurylid Employee Engagement Awards

BIOGRAFIE.

Role. Ik ben lid van het directiecomité en bestuurder van de P&V Groep, met een brede management ervaring. Ik focus me voornamelijk op de evolutie van de bedrijfscultuur in al zijn facetten. Bovendien was ik ook jurylid van de Employee Engagement Awards 2020.

Mantra. Een culturele verandering is een verhaal van vallen en opstaan. Het is een traject dat je aflegt en dat nooit af is. "The leader will change, or we will change the leader".

Growth Mindset. Bedrijven hebben een verdere transformatie nodig om te kunnen groeien. En een businesstransformatie zonder culturele transformatie is een utopie. Je kan geen systemen, modellen en werkwijzen veranderen als de menselijke interacties niet mee veranderen, en al zeker niet in een organisatie van 1.500 medewerkers.

One more thing. Ik ben een people-persoon, met een brede interesse voor motivatie, achterliggende drijfveren en menselijke dynamiek. Ik combineer ook een sterke ratio met een sterke emo-kant. Wellicht het resultaat van mijn opvoeding 'zoon van twee muzikanten' in combinatie met mijn opleiding als ingenieur.

Connect. LinkedIn

Deelnemen?

Registreer je organisatie