Jasper Wijnands.

BIOGRAFIE.

Role. Ik werk als Management Trainee bij Baloise Insurance. Gedurende 2 jaar neem ik vier verschillende rollen en trajecten op van telkens 6 maanden.

Mantra. Hard work beats talent, when talent doesn't work hard. Met doorzettingsvermogen en een flinke portie goesting kan je bergen verzetten.

Growth Mindset. Ik ben ervan overtuigd dat uit elke situatie zowel resultaat als leermomenten te putten valt. Door altijd bewust te zijn van de daadwerkelijke uitdaging en de context waar deze zich in bevindt, kom ik met een pragmatische blik altijd tot mogelijke scenario's. Door mindful te zijn dat elke situatie een unieke kans is om bij te leren en een verschil te kunnen maken, ben ik ook beter in staat om die unieke leermomenten te herkennen en aan te grijpen.

One more thing. Ondanks dat ik qua opleiding een Master in HRM afrondde, ben ik niet actief binnen het directe HR-domein. Dit stelt mij in staat om zowel vanuit het HR-perspectief, als vanuit het 'business' perspectief naar de verschillende initiatieven te kijken.

Connect. LinkedIn

Registreer je organisatie