Geert Degezelle.

Een people manager met een positieve mindset.

Geert Degezelle jurylid Employee Engagement Awards

BIOGRAFIE.

Role. EVP van Telenet Business, lid van het directiecomité bij Telenet en verantwoordelijk voor de zakelijke klanten. De cultuur en positieve sfeer is aanstekelijk bij Telenet en dat voel je onmiddellijk (zelfs in een digitale homeworking context, zoals afgelopen 2 jaar het geval was). Wij noemen dat "het gele bloed dat door de aderen stroomt van onze medewerkers" ;-) Ik heb het geluk gehad om meermaals in mijn carrière de kracht van een sterke cultuur te mogen ervaren.

Mantra. Samen geraak je verder. Iedereen in een organisatie maakt het verschil. Blijf nieuwsgierig, leer actief luisteren naar elkaars ideeën en tracht andere invalshoeken te begrijpen.

Growth Mindset. Ford zei "Believe you can. Believe you can't. Either way, you're right." Positiviteit is zeer krachtig en een uitstekend antidotum tegen negativiteit. Geloven, doen, bijsturen. 

One more thing. Ik ben grote fan van de quote van Mandela "It always seems impossible, until it's done". De cultuur en mindset van mensen bepaalt grotendeels het succes van een organisatie, dus het belang ervan kan niet overschat worden.

Connect. LinkedIn.

Deelnemen?

Registreer je organisatie