Cédric Vercauteren.

Co-Founder & Chief Revenue Officer van Meet Roger, communication ambassador.

BIOGRAFIE.

Role.  Co-Founder & Chief Revenue Officer van Meet Roger, ambassadeur van alles wat met communicatie te maken heeft.

Mantra. Het menselijk kapitaal van organisaties is het kloppend hart van elk bedrijf. Slaagt men er in om werknemers mee op sleeptouw te nemen en hun persoonlijke doelstellingen gelijk te stemmen met die van het bedrijf, dan creëert men een win-for-life.

Growth Mindset. Het fundament van groei zit in persoonlijke drijfveren, doorzettingsvermogen en motivatie, dat zijn de absolute motors voor ontwikkeling en internationalisering. Zo werd ook bij Meet Roger het fundament gelegd en zijn we intussen live in meer dan 24 landen.

CSR. Het opzetten van vrijwilligersacties voor goede doelen voor je medewerkers levert niet alleen een positieve bijdrage aan mens en maatschappij, het is ook een zeer krachtige manier om employee engagement te verhogen. Vrijwilligerswerk verenigt collega’s op een dieper niveau en biedt hen de mogelijkheid om te connecteren buiten de werkcontex, wat de onderlinge relaties en engagement op de werkvloer bevordert. Een dubbele win dus!

One more thing. ‘Persistence is key’: drive motivation, education, and community, not sales. Identify your staff with your company brand and vice versa!

Connect. LinkedIn

Cédric Vercauteren
Registreer je organisatie