Ann Maes.

Psycholoog & Mental Coach bij Defensie & stress expert bij de Belgische politie.

BIOGRAFIE.

Role. Ik help mensen in veeleisende functies zoals piloten, politieagenten en sleutelpersoneel in bedrijven om hun potentieel zo goed mogelijk te gebruiken. Hierbij richt ik mij vooral op het verhogen van hun mentale fitheid en paraatheid, door het delen van kennis, een sterke mindset en specifieke technieken.

Mantra. De balans tussen werk en ontspanning is essentieel. Door de balans en kwaliteit van deze twee factoren te verbeteren, kan je je potentieel op een optimale en duurzame manier benutten. Hierbij spelen focus en mentale veerkracht ook een belangrijke rol.

Growth Mindset. Ik verdiep me met passie in topics zoals stress, prestatieverbetering en persoonlijke groei via zelfstudie, vele opleidingen en praktische ervaring. Zo leerde ik mijn potentieel te maximaliseren, en dit is belangrijk in de ontwikkeling van je talenten en groei als persoon. Waar je je energie op focust, dat groeit, dus investeer je energie bewust.

CSR. Medewerkers ervaren meer betekenis wanneer ze begrijpen hoe hun organisatie bijdraagt aan een betere samenleving en wanneer die organisatie waardering toont voor de bijdrage van die medewerkers zelf. Deze visie kan bedrijven motiveren in het domein van CSR. Zelf probeer ik bij te dragen als vrijwilliger bij het Rode Kruis door het bevorderen van mentale veerkracht van mensen in crisissituaties.

One more thing. Via vormingen en lezingen op maat deel ik graag mijn kennis over maximalisering van je potentieel en mental fitness met bedrijven die daar interesse in hebben.

Connect. LinkedIn

Ann Maes
Registreer je organisatie