Ann De Bisschop.

Wellbeing Consultant & Keynote speaker, Auteur van het boek "Aftellen naar maandag"

BIOGRAFIE.

Role.  Als eerste Wellbeing Director in België sprong Ann al heel vroeg op de kar van Welzijn op het werk. Gezien Ann jaren mee aan de directietafel zat (DPG media), weet ze dat het finaal voor elk bedrijf erop aankomt om winst te maken. Dit kan echter alleen maar met gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers. En daarvoor is meer nodig dan een mand gratis fruit of een wekelijkse yogales. Ann is vandaag een veel gevraagd internationaal keynotespreker en consultant. Ze schreef 2 boeken (Aftellen naar maandag Wellbeing=Winst) en wil vandaag zowel bedrijfsleiders en managers als de medewerkers inspireren, motiveren en activeren, met concrete tips en goede nieuwe gewoontes. Ze besteedt hierbij aandacht aan: de mentale balans, de fysieke gezondheid, het sociale contact van de medewerkers én aan de rol van de leider. Een welzijnsbeleid zonder te investeren in empathisch, inspirerende en motiverend leiderschap is namelijk maar half werk.

Haar passie voor mensen, gecombineerd met haar business achtergrond en haar enthousiasme maakt dat ze vandaag een veel gevraagde spreker is.

Mantra. Be well to be at your best!

Growth Mindset. Alles start bij je motivatie, “ik wil & ik zal” brengt je veel verder dan “ik moet”. Daarom start ik altijd met de "Why"? Zorg eerst dat men goed begrijpt waarom welzijn zo belangrijk is, en start dan pas met de "how" & de "what". Anders blijft het bij losse flodders en heb je geen doordacht en strategisch welzijnsbeleid op lange termijn.

One more thing. Werk slimmer in plaats van harder.

Connect. LinkedIn

Ann De Bisschop
Registreer je organisatie